Sean Webster Band

Het leven van een jonge Sean Webster veranderde drastisch toen een vriend hem kennis liet maken met de muziek van de bluesgrootheden. De drie Koningen, Albert, BB en Freddy, evenals Robert Cray, Buddy Guy, Gary Moore en de belangrijkste reden voor Sean om gitaar te spelen, de legendarische Eric Clapton. Sean's passie voor gitaar en zijn toewijding aan muziek sindsdien is blijven groeien tot een bijna koortsachtige obsessie.
Die dorst naar muziek heeft geleid tot de creatie van zes studioalbums en nam Webster mee op een tourleven door Amerika en Europa met veel van de Blues-Rock-scènes die toonaangevende locaties en festivals bezaten.

Webster's onmiddellijk herkenbare stem in combinatie met zijn oprechte melodieuze gitaarspel is het kenmerk geworden op al zijn albumreleases. Zowel Webster's blues-inflected gitaarlicks als verweerde soul shouter vocals worden altijd hartstochtelijk gezongen over strak gearrangeerde nummers.
Music News had dit te zeggen over de talenten van Webster.

"Ik heb niemand gehoord met een stem als Sean Webster; het is een wonder dat hij niet wordt geprezen als een Blues-superster."