crowdfundingsactie t.b.v. het festival van 29 juli 2018.

Beste Bluesvrienden,

Wij hebben op Facebook een oproep geplaatst om ons d.m.v een crowdfundingsactie te steunen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na een storm van reacties en berichten via alle mediakanalen, voelen wij ons geroepen een reactie te geven. Wij zijn al sinds ons bestaan, afhankelijk van sponsoring en donaties, Brielle Blues is immers een gratis festival !

Suggesties over eventuele kaartverkoop kunnen we niet serieus nemen. Het hele centrum van Brielle is festivalterrein waardoor het onmogelijk is om een controleerbare toegang te organiseren tot dit terrein. Dat is ook nooit de doelstelling geweest.

Al jaren hebben wij met kunst- en vliegwerk het voor elkaar gekregen om een sluitende begroting te creëren. Door een verandering in de samenstelling van de sponsorcommissie zijn er een tiental sponsoren gestopt. Daarentegen zijn er maar drie nieuwe sponsoren toegevoegd. Per saldo betekent dat een serieus gat in de begroting, t.w.v. het doelbedrag van de crowdfundingsactie.

De gemeente Den Briel en de Brielse Belangen Vereniging werken nauw samen met het bestuur van Brielle Blues om het festival nu en in de toekomst veilig te stellen.

De organisatie bestaat uit allemaal vrijwilligers die al jaren samen dit festival tot een succes hebben gemaakt, en zijn van plan dit nog jaren te doen. Sommige bestuursleden zijn al resp. 25 en 26 jaar aan onze stichting verbonden en kennen het knallen wel van de zweep, maar deze situatie is voor hen ook nieuw.

Nu hebben wij als bestuur/organisatie, de afgelopen maanden het hoofd gebroken over een eventuele oplossing, maar zijn daar niet uit gekomen. Daarom hebben we de noodklok moeten luiden, d.m.v. deze crowdfundingsactie!

Wij danken jullie voor het begrip, en in het bijzonder al de personen die reeds gedoneerd hebben, bedankt voor jullie vertrouwen!

Mocht het festival niet doorgaan, dan ontvangt u netjes uw geld terug!

 

Plaats een reactie

Spamcontrole (los de som op) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SPONSOREN

Van der Panne
Leeuwen
Lengkeek_Lang
jansma
dxtr
Matrans_stapellogo
Havenmeester
Zalm_Fletcher
Fletcher Hotels
pod
Vlierodam
roodhart
Fonds1818
conspiro
BrielseBVereniging
cable
bogeys
bastionx
asskantoorhoek
xtra
x10sion
vervolg
sponsorlogos_basis
spack
smaeck
Print
seasight
Schotte
schaep
roodhart
ravens
Popunie
nobel
muller dordrecht
mo-events
mtmaritiem
mo
mib
Meuva BV
Mathomar
Lengkeek_Lang
kont
krabbeplaat
Ken_Logo_Zw
interfilter
hoofdwacht
HonkyTonk
hogenbirk
Genuine
gsm
excess
GemeenteBrielle
enigma
delta
CreditcardAanvragen_Logo_Zw_Diap
krant

Sponsor worden?

Vraag hier meer info aan over sponsoring Brielle Blues