Festival Brielle Blues 2018 gered.

BRIELLE –  Met groot genoegen kan het bestuur van de Stichting Brielse Bluesdag bekendmaken dat het festival Brielle Blues 2018, wat jaarlijks op de laatste zondag van juli plaatsvindt, is gered.
Ook dit jaar zal op 29 juli het festival worden gehouden.
Drie weken nadat de noodklok was geluid, door middel van een crowdfundingsactie, is de balans opgemaakt en staan de zaken er financieel zo voor dat er geen reden meer is om het festival af te blazen.
In de afgelopen drie weken kregen wij de helpende hand aangereikt door vele partijen en individuen. Nieuwe sponsoren en “vrienden” stonden op, bestaande sponsoren en “vrienden” deden wat extra’s en vele donaties via de crowdfundingsactie kwamen onze kant op.
Tel daarbij nog op een garantstelling van de gemeente, en niet te vergeten de “injectie” van de Brielse Belangen Vereniging (BBV), en het festival is een feit

Wij willen alle partijen hiervoor geweldig bedanken, en zullen met enorm veel zin en energie verder gaan met de voorbereidingen van het festival. Tot 29 juli…!!

2 Reacties

 1. Top dat het weer door gaat ik weet als organisator hoe moeilijk het kan zijn om alle eindjes aan elkaar te knopen! Gefeliciteerd en ik ben er zeker weer bij!

  • Marcel Oranje schreef:

   Hallo Frans,
   Van harte welkom. Wij zijn als stichting zeker weer blij met het doorgaan van de 27e editie. Wij moeten ons wel gaan oriënteren hoe we het festival in de toekomst kunnen organiseren zonder af te doen aan de basis principes van de Stichting Brielse Bluesdag. Een uitdaging na het festival.

   Bluesy groet,
   Marcel Oranje

Plaats een reactie

Spamcontrole (los de som op) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SPONSOREN

CreditcardAanvragen_Logo_Zw
Popunie
Meuva
GemeenteBrielle
Mathomar
krabbeplaat
BrielseBVereniging
Schotte
mo-events
muller
spack
xtra
x10sion
vervolg
thcbrielle
smaeck
seasight
ravens
schaep
nobel
mtmaritiem
mo
mib
krinsen
krant
krabbeplaat
kont
interfilter
honky
hoofdwacht
hogenbirk
excess
enigma
delta
conspiro
cable
bogeys
belangenver
bastionx
asskantoorhoek
krant
spack
schaep
LogoGenuine.www
conspiro

Sponsor worden?

Vraag hier meer info aan over sponsoring Brielle Blues