Meuva BV

PROFIEL

Vijftig jaar geleden, op 14 maart 1966, werd de basis gelegd voor het huidige Meuva. De heer Meurs en mevrouw Val voegden hun namen samen en creëerden de naam die tot op de dag van vandaag nog steeds wordt gebruikt. In de eerste jaren gestart als uitzendbureau in de bouwsector met een bescheiden aantal medewerkers en opdrachtgevers, is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot één van het lands meest toonaangevende asbest-/demontagebedrijven met specialismen in asbestsanering, grondsanering, demontage en zuigtechniek. Het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam, Zuid-Holland.

Meuva is gespecialiseerd én gecertificeerd in (petro)chemische en industriële werkzaamheden. Van energiecentrales, enorme industriële ketelhuizen op raffinaderijen tot kleine specialistische werkzaamheden als het verwijderen van pakkingen, niets is te gek. Het investeren in technologie en innovatie vormt de basis om aan de top van de markt te blijven en aan de wensen van u als klant te kunnen voldoen.

Missie
Het leveren van professionele en servicegerichte dienstverlening door:

  • het ontzorgen van afnemers op het gebied van asbestsanering, grondsanering, demontage en zuigtechniek;
  • customer intimacy als waardestrategie voorop te stellen;
  • het uitvoeren van onze dienstverlening op een veilige, milieubewuste en kwalitatief hoogwaardige basis;
  • het uitvoeren van onze dienstverlening door deskundige en betrokken medewerkers.

Visie
Het continu verbeteren van onze dienstverleningsprocessen om het beste en meest gewaardeerde asbestsanerings-/demontagebedrijf van Nederland te zijn.

Write a Reply or Comment