Podium Het Vervolg Turfkade/Varkenstraat

14.00 – 15.30 uur;  One White Dog fet. Bas Paardekoper

One White Dog, met als speciale gast Bas Paardekoper, is een niet te missen sensatie der bluesrockbands.

Met eigen interpretaties van de ruigste nummers en nummers die beslist wat meer aandacht mogen hebben. Het frisse stemgeluid van Reindert Somers, de fijnbesnaarde samenwerking tussen de beide gitaristen Sander Kaatee en Jaap de Jonckheere, de krachtige ondersteuning van de ritmesectie van Tom Smits (drums) en Niels Verboom (basgitaar) en de beide aangevers Boris van der Lek (Saxofoon) en Cary van Rheenen (Mondharmonica) maken van iedere gelegenheid een sensationele rough blues belevenis.

 

 

 

 

16.00 – 17.30 uur;  Stef Paglia Trio (B)

De jonge Stef Paglia nam voor het eerst op 12 jarige leeftijd een gitaar in de hand en liet deze nooit meer los. Hij is vooral bekend van The BluesBones (Winner Belgian Blues Challenge 2016, 2de European Blues Challenge) waar hij mee in binnen- en buitenland optreedt. Hij heeft al diverse keren het podium mogen delen met internationale toppers o.a. Laurence Jones, The Nimmo Brothers, Eric Steckel en Danny Bryant.

Stef Paglia laat zich graag beïnvloeden door verschillende muzikale richtingen en probeert hiermee zijn eigen blues stijl te creëren. Verwacht een stevig potje groovy bluesrock!!

 

 

 

 

 

18.00 – 19.30 uur.

20.00 – 21.30 uur.

Plaats een reactie

Spamcontrole (los de som op) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Sponsoren

Sponsor worden?

Vraag hier meer info aan over sponsoring Brielle Blues