Podium De Hoofdwacht Markt

14.00 – 15.30 uur;  Scotch, no Soda! (B)

Scotch, No Soda! is een nieuwe Belgische blues en rock ‘n’ roll band met als frontman Ilias Scotch, een van de meest getalenteerde zanger-pianisten van het moment.

Zijn roots liggen diep in de blues en boogiewoogie, maar niets is zo kenmerkend als zijn brede smaak als het gaat over goede muziek.

Met zijn band Scotch, No Soda! brengt hij een interessante mix van eigen nummers en eigenwijze interpretaties.In de muziek van Scotch, No Soda zit kennis van zaken en liefde voor de Amerikaanse popmuziek sinds het begin van de vorige eeuw.

De band komt wel eens onverwacht uit de hoek maar je mag je altijd aan enthousiast gebrachte, dansbare, strakke livemuziek verwachten.

 

 

 

 

 

 

 

 

16.00 – 17.30 uur; The Ragtime Rumours

Bedenk dat Pokey Lafarge en Tom Waits bij Django Reinhard op bezoek, een flinke pot koffie hebben gedronken terwijl ze naar Robert Johnson luisterden. Een energieke mix van old-skool ragtime, gypsyjazz en root/blues gespeeld met een rock&roll attitude, ‘’RAG’N ROLL’’!!!

Afgelopen 2 jaar bracht de band de zeer goed ontvangen EP ‘’Ain’t Nobody’’ uit en de single + video ‘’Love & Lust’’, speelden ze door heel Nederland en tourden in Noorwegen, Italie en Engeland.

Verder wonnen ze de ‘’BRUL-contest’’ in Limburg, haalden ze de finale van ‘’Nu of Nooit’’, wonnen ze de finale van de ‘’Dutch Blues Challenge’’ en mochten ze daardoor Nederland vertegenwoordigen in Memphis, USA, op de ‘’International Blues Challenge’’ en op de ‘’European Blues Challenge’’ in Hell, Noorwegen.

Momenteel werkt de band hard aan hun, voorjaar 2018 uit te brengen, eerste full-length album ‘’Comic and other songs for smoking concerts’’.

BEZETTING: Tom Janssen: acoustic guitar, lead vocals, Niki van der Schuren: upright-bass, vocals, flute, bariton saxophone, Thimo Gijezen: electric guitar, accordeon, piano, vocals, Sjaak Korsten: drums, kazoo, washbord, vocals.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

18.00 – 19.30 uur. 

 

20.00 – 21.30 uur.

Plaats een reactie

Spamcontrole (los de som op) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Sponsoren

Sponsor worden?

Vraag hier meer info aan over sponsoring Brielle Blues