Podium ’t Swarte Schaep Maarland

14.00 – 15.30 uur;  John Burki & The Dynaflow

In 2016 hebben de muzikanten van The Dynaflow, bekend van de Fossen-Struijk Band en tournees met diverse Amerikaanse bluesartiesten, de handen ineengeslagen met zanger-gitarist John Burki en toetsenist Bas Jansen.

Deze vier mannen zijn op een bluesmissie en brengen blues in de traditie van Muddy Waters, T-Bone Walker, Magic Sam en Buddy Guy.

Bij optredens banen de warme klanken van het Hammond orgel zich een weg door het strakke ritme dat door bassist Jan Markus en drummer Eduard Nijenhuis wordt neergelegd. De gitaar huilt en stuwt de band naar alle uithoeken van Chicago, Mississippi en weer terug.

Authentieke blues, maar wel vandaag gespeeld!

 

 

 

 

 

16.00 – 17.30 uur;  Steven Troch Band (B/NL)

Steven Troch werd “besmet” door de blues in zijn late tienerjaren. Door de jaren heen is hij uitgegroeid tot één van de beste bluesharp spelers, met een extra dosis van originaliteit. De winnaar van twee internationale harmonica wedstrijden wordt geïnspireerd door oude bluesmasters/muzikanten zoals Gary Primich, William Clarke, Steve Baker en Joe Filisko. Steven speelt de opwindende akoestische en versterkte blues sounds van Chicago en combineert ze met verschillende invloeden, waar hij altijd nog een persoonlijke touch aan toevoegt.

De “Steven Troch Band” is zonder enige twijfel één van de beste vertolkers van de hedendaagse en vintage blues. Steven heeft zich omringd met de zeer getalenteerde en ervaren muzikanten ,gitarist “Little Steve” van der Nat, bassist Liesbeth Sprangers en drummer King Beri.

Brielle Blues 2018

18.00 – 19.30 uur; Colonel Jetski

Opgericht begin 2017 kan dit gezelschap zonder schroom, gezien de individuele kwaliteiten, een super band in de Nederlandse blues scene genoemd worden. De band overstijgt echter de som der delen. Wie Colonel Jetski aan het werk ziet en hoort wordt volledig van zijn sokken geblazen door de energie, het samenspel en de kwaliteit.

PHIL BEE / Winnaar Dutch Blues Award beste vocalist in 2015, naast nog vier nominaties in vijf jaar. Frontman van Phil Bee’s Freedom en voorheen van King MO.

GUY SMEETS / Ongetwijfeld Nederlands ‘hottest youngster’ op gitaar. Op zijn zevende kreeg hij zijn eerste akoestische gitaar en mocht hij op muziekles. Twee jaar later kreeg hij echt de smaak te pakken toen hij voor het eerst op de bühne stond. Sindsdien kun je hem een ‘podiumbeest’ noemen. Wie Guy live ziet is verkocht. Technisch zet hij een geweldig gitaarspel neer dat in combinatie met zijn gevoelige, energieke en charismatische voorkomen het plaatje compleet maakt.

BART KAMP / Winnaar Dutch Blues Award beste bassist 2015, naast nog drie nominaties in vier jaar. De afgelopen drie jaar in New York speelde hij met de crème de la crème van de New Yorkse Bluesscene zoals JR Mack en SaRon Crenshaw. Daarvoor optredens in Europa en de USA als bandlid van Monti Amundson, Eugene Hideaway Bridges, Ana Popovic, e.v.a.

PASCAL LANSLOTS / Winnaar Dutch Blues award 2016 beste toetsenist, naast nog twee nominaties. Cum laude afgestudeerd aan het conservatorium, Hammond, piano en ‘vintage keys’. Speelde met grootheden als BB King, Tino Gonzalez en Chick Rodgers op o.a. North Sea Jazz and WDR Leverkusen Jazz. Jarenlange ‘sideman’ van Magic Frankie.

FRANK DUINDAM / Is in 2013 afgestudeerd aan het conservatorium van Haarlem. Op dit moment is hij actief bij Colonel Jetski, Blind B’ & the Visionairs, Sugar Boy and the Sinners en De Jongens Van Je Weet Wel. Daarnaast heeft hij gespeeld met Mr. Boogie Woogie, David Gogo, Vasti Jackson, Little Steve, Liptease, Saron Crenshaw en vele andere. Met deze acts speelde hij over de hele wereld. In 2013 en 2016 genomineerd bij Dutch Blues Awards voor beste bluesdrummer van Nederland.

brielle blues

 

20.00 – 21.45 uur; Reverend Bart & The Sherpers of Blues. fet. Sakia Lie Atjam.

Anno 1978 : Elwood Blues  voorspelde dat de soul en rhythm & blues, zoals zij die speelden,  in 2006 alleen nog maar in de bibliotheek te vinden zou zijn.

Anno 2005 : Een jaar voordat deze voorspelling uit dreigt te komen, ontstaat ogenschijnlijk uit het niets de band  “Reverend Bart & the Shepherds Of Blues”. Deze band heeft de heilige missie om rhythm & blues  en soul muziek uit de bibliotheek te houden.

Je  zult merken dat ze deze nieuwe missie niet licht opvatten en dat er een spetterende en geÏnspireerde supershowband is ontstaan…….Missie geslaagd !!!!

Reverend Bart en zijn band brengen u een geweldige show met een flinke dosis energie en humor. Deze soul en rhythm & blues revue weet ieder publiek voor zich te winnen met swingende standards, pakkende ballads en groovy songs. Hierdoor is RBSB een aanwinst voor elke gelegenheid.

In Brielle Blues staat de complete negen mans formatie op het podium.
Laat u bekeren door deze “Band with a Mission” en word een volgeling van  Reverend Bart & the Shepherds Of Blues.

Brielle Blues

 

Plaats een reactie

Spamcontrole (los de som op) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SPONSOREN

Havenmeester
Zalm_Fletcher
Fletcher Hotels
pod
VOStyle
roodhart
Fonds1818
conspiro
BrielseBVereniging
cable
bogeys
belangenver
bastionx
asskantoorhoek
x10sion
xtra
Vlierodam
vervolg
sponsorlogos_basis
spack
smaeck
Print
seasight
Schotte
schaep
roodhart
ravens
Popunie
nobel
muller dordrecht
mtmaritiem
mo-events
mo
mib
Meuva BV
Mathomar
Lengkeek_Lang
krabbeplaat
kont
interfilter
Ken_Logo_Zw
hoofdwacht
HonkyTonk
hogenbirk
gsm
Genuine
excess
GemeenteBrielle
enigma
DFDS
delta
CreditcardAanvragen_Logo_Zw_Diap
krant

Sponsor worden?

Vraag hier meer info aan over sponsoring Brielle Blues