Podium ’t Swarte Schaep Maarland

14.00 – 15.30 uur;  John Burki & The Dynaflow

In 2016 hebben de muzikanten van The Dynaflow, bekend van de Fossen-Struijk Band en tournees met diverse Amerikaanse bluesartiesten, de handen ineengeslagen met zanger-gitarist John Burki en toetsenist Bas Jansen.

Deze vier mannen zijn op een bluesmissie en brengen blues in de traditie van Muddy Waters, T-Bone Walker, Magic Sam en Buddy Guy.

Bij optredens banen de warme klanken van het Hammond orgel zich een weg door het strakke ritme dat door bassist Jan Markus en drummer Eduard Nijenhuis wordt neergelegd. De gitaar huilt en stuwt de band naar alle uithoeken van Chicago, Mississippi en weer terug.

Authentieke blues, maar wel vandaag gespeeld!

 

 

 

 

 

16.00 – 17.30 uur;  Steven Troch Band (B/NL)

Steven Troch werd “besmet” door de blues in zijn late tienerjaren. Door de jaren heen is hij uitgegroeid tot één van de beste bluesharp spelers, met een extra dosis van originaliteit. De winnaar van twee internationale harmonica wedstrijden wordt geïnspireerd door oude bluesmasters/muzikanten zoals Gary Primich, William Clarke, Steve Baker en Joe Filisko. Steven speelt de opwindende akoestische en versterkte blues sounds van Chicago en combineert ze met verschillende invloeden, waar hij altijd nog een persoonlijke touch aan toevoegt.

De “Steven Troch Band” is zonder enige twijfel één van de beste vertolkers van de hedendaagse en vintage blues. Steven heeft zich omringd met de zeer getalenteerde en ervaren muzikanten ,gitarist “Little Steve” van der Nat, bassist Liesbeth Sprangers en drummer King Beri.

Brielle Blues 2018k.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

18.00 – 19.30 uur.

20.00 – 21.30 uur.

 

Plaats een reactie

Spamcontrole (los de som op) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Sponsoren

Sponsor worden?

Vraag hier meer info aan over sponsoring Brielle Blues