Schotte BV uw partner in sloop- en demontageprojecten

Schotte: uw partner in sloop- en demontageprojecten

Schotte B.V. is een gerenommeerd en modern industrieel sloopbedrijf dat wereldwijd oplossingen biedt voor het slopen, ontmantelen en/of demonteren van industriële- en civiele bouwwerken. Schotte B.V. is gespecialiseerd in chemische en petrochemische installaties.

Schotte B.V. beschikt over alle op ons vakgebied verkrijgbare certificaten en de meest moderne CE-gekeurde machines met bijbehorend equipment. Op deze manier staat Schotte B.V. voor een veilige en voor u meest economische manier van werken.

Bij al de Schotte B.V. projecten is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en het bieden van hoogwaardige service en kwaliteit tegen een concurrerende prijs ons uitgangspunt en stimuleren zo hergebruik. Dit levert onze opdrachtgevers geld op en spaart het milieu!

Sloopwerken

De gebalanceerde combinatie van modern materieel, kundig, uitgebreid opgeleid en ervaren personeel, samen met de juiste kennis van afvalstromen vormen de basis van ons bedrijf.

Sloopwerken op milieuverantwoorde wijze

Verkoop en hergebruik van diverse materialen is tegenwoordig eerder regel dan uitzondering. De nieuwste techniek zorgt er ook voor dat de materialen uit de sloop op een milieuverantwoorde wijze kunnen worden gescheiden en afgevoerd.

Bij alle werkzaamheden van sloopwerken hecht Schotte veel waarde aan kwaliteit, arbo en milieu. Diverse certificeringen zijn een borging van het huidige kwaliteits-, arbo-, en milieubeleid. Alle projecten worden uitgevoerd op basis van een VGM project-/ werkplan en een Taak Risico Analyse.

 

Write a Reply or Comment