Steigerbouw van der Panne Rotterdam B.V.

Steigerbouw van der Panne is een dienstverlenend bedrijf. Steigerbouw van der Panne verzorgt voor onze opdrachtgevers een veilige werkplek die Steigerbouw van der Panne op een veilige manier monteren en demonteren. Steigerbouw van der Panne biedt onze opdrachtgevers in het gehele project een totaalbeleving. Steigerbouw van der Panne baseren onze dienstverlening op onze kernwaarden: SOLIDE – 360- BETER.

SMART TO BE SAFE

Veilig werken komt niet alleen tot stand door het maken van regels en voorschriften, Steigerbouw van der Panne gelooft er heilig in dat veilig werken ‘tussen de oren’ moet zitten bij alle mensen die met ons werken.

Steigerbouw van der Panne’s veiligheidsprogramma ‘smart to be safe’richt zich op deze verhoging van het veiligheidsbewustzijn. Onze mensen moeten niet veilig werken maar willen zelf veilig werken.

Binnen dit programma doet  Steigerbouw van der Panne dit onder meer door het geven van trainingen en het belonen van het gewenste gedrag.

WERKEN BIJ VAN DER PANNE

Werken bij van der Panne is schouder aan schouder, in een no-nonsense cultuur, samenwerken aan een veilige werkplek.

Afgelopen jaren zijn wij sterk gegroeid. Niet voor niets hebben wij hiervoor de Gazelle prijs ontvangen van snelst groeiend bedrijf in 2015 en wij hebben nog meer groeiplannen.

Ons bedrijf is actief in twee business units Bouw/Infra & Offshore/Industrie. In deze vier segmenten werken wij al jaren samen met vaste klanten en dit bestand groeit nog steeds. Voor al deze segmenten geldt het zelfde doel “Wij bouwen een veilige werkplek voor een ander”.

De cultuur binnen het bedrijf is een Rotterdamse cultuur. Wij zeggen wat we denken en wij doen wat we zeggen……. en dit 360 graden. Voor de klant, voor de werknemer, voor alle betrokken partners in een project.

Onze kernwaarden Solide, 360, Beter is verweven door heel het bedrijf en dus ook voor ons personeel. Wij werken veel samen met onderaannemers. Zij zijn onderdeel van Van der Panne, delen dezelfde visie en dragen hetzelfde doel uit, een veilige werkplek.

Van der Panne mensen

Wij Van der Panne mensen staan 24/7 klaar om zorg te besteden aan oplossingen voor onze klanten. Wij zijn open, eerlijk en afspraak is afspraak. Van der Panne mensen zijn een team, wij zijn gedreven en hebben passie voor het vak Steigerbouw. Steigers bouwen doe je niet alleen.

Veel mensen werken al een lange tijd bij Van der Panne. Wij koesteren deze kennis als Van der Panne en zorgen voor onze mensen, ook als het werk fysiek (te) zwaar wordt.

Van der Panne mensen hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor veiligheid. Van der Panne gaat voor Smart to be Safe. Dit is onze methode om samen te werken aan Veiligheid. Altijd op zoek naar een betere oplossing voor de klant, voor de werknemer, voor alle betrokken partners in een project.

Write a Reply or Comment