Tandheelkundig Centrum Brielle nieuwe sponsor

Tandheelkundig Centrum Brielle nieuwe sponsor Brielle Blues

Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle) voelt zich nauw betrokken bij Brielle Blues en dat komt niet alleen door tandarts Evert Tielrooij die een van de grondleggers is van dit mooie festival. Brielle Blues is een echt een begrip, niet alleen in Brielle maar in de gehele regio en uitgegroeid tot een niet meer weg te denken evenement. Daarom sponsort THC-Brielle dit jaar ook podium ’T Swarte Schaep Maarland.Tandheelkundig Centrum Brielle nieuwe sponsor Brielle Blues

Tandheelkundig Centrum Brielle, de tandartspraktijk van melkgebit tot en met klikgebit!

Bij THC-Brielle kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Maar ook voor de beste behandelingen en reparaties aan uw (gedeeltelijk) uitneembare prothese staan wij voor u klaar. Tevens hebben wij een tandarts met specialisaties kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen.

Wij zijn gevestigd in Medisch Centrum Brielle, waar o.a. ook Levident Brielle en een apotheek te vinden is. De praktijk is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en toegankelijk voor minder-validen. Het gebouw beschikt over een lift.

Klik hier om alvast een kijkje in onze praktijk te nemen.

We verwelkomen u graag in de praktijk en wie weet zien we u 30 juli tijdens Brielle Blues!

 

Plaats een reactie

Spamcontrole (los de som op) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Sponsoren

Sponsor worden?

Vraag hier meer info aan over sponsoring Brielle Blues