Vrienden van Brielle Blues maken het verschil.

Vrienden van Brielle BluesVrienden van Brielle Blues maken het verschil. 

“Als Briellenaar en  liefhebber van de Blues wil ik mijn betrokkenheid bij het festival  tonen in woord en daad. Daarom ben ik al jarenlang lid van de Vrienden van Brielle Blues ofwel een festival met heerlijke muziek in een geweldige ambiance genieten met vrienden en vriendinnen op de laatste zondag van juli.” (Bluezy Gijs, Brielle 2017)

Waarom Vriend worden?

Het organiseren van een gratis evenement door een vrijwilligersorganisatie vraagt brede financiële ondersteuning van gemeente, bedrijfsleven, middenstand en….vrienden.

De Stichting Brielse Bluesdag draagt zijn Vrienden een warm hart toe.

De stichting Brielse Bluesdag organiseert elk jaar een geweldig festival Brielle Blues. Dit festival  biedt naast de bekende Nederlandse bluesbands, regionale bands en talentvolle nieuwkomers een professioneel podium voor een groot publiek.

Door de jaren heen hebben ca 250 bands op het festival gespeeld. Bekende nationale en internationale namen uit de blueswereld hebben op een van de podiums gestaan. Zonder een band te kort te doen herinneren we ons; King of The World,  Barrelhouse, Julian Sas, Harry Muskee, Rob Hoeke en Kaz Lux met Flavium. Buitenlandse inbreng kwam vooral van onze zuiderburen uit België daarnaast toerende Amerikanen die Europa aandeden zoals Rosa King, Boo Boo Davis, the Royal Hounds.

Voor veel lokale en regionale bands is het festival het podium waarop zij zich kunnen presenteren aan een groot publiek met ondersteuning van een professioneel geluidsteam wordt gespeeld op een groot podium.

Vrienden van Brielle Blues ondersteunen ons.

Wij zijn op zoek naar vrienden, die ons financieel willen ondersteunen want met een ondersteuning kunnen wij onze doelstelling realiseren en elk jaar zorg dragen voor een fantastische laatste zondag van juli.

Ondersteun ons festival en wordt vriend van Brielle Blues voor € 100,-.

Voor die bijdrage ben je mede verantwoordelijk voor een geweldige Bluesdag in Brielle. Daarmee laat je de laatste zondag van juli met het speciale ‘just a friend’ shirt zien dat je Brielle Blues een warm hart toe draagt. Bovendien krijg je een uitnodiging voor 2 extra bluesavonden met een drankje, een hapje en muziek.  Namelijk de Winterblues in februari waar de 1e band van het komende festival gepresenteerd wordt. Verder naar de zomer toe in uni de Preview met de presentatie van het programma en authentieke akoestische blues. Daarnaast uitgebreide info via de mail over de bands die optreden, voorafgaande aan het festival.

Onze bankgegevens zijn:
Stichting Brielse Bluesdag
NL80 RABO 0365433020

 

SPONSOREN

Atlas-1
DIXI pdf-1
debruin
Mobile
image
VanderPanne
Van der Panne
Leeuwen
Lengkeek_Lang
jansma
Matrans_stapellogo
Zalm_Fletcher
Fletcher Hotels
Havenmeester
pod
Vlierodam
roodhart
Fonds1818
conspiro
cable
BrielseBVereniging
bogeys
asskantoorhoek
bastionx
xtra
x10sion
vervolg
sponsorlogos_basis
spack
smaeck
Print
seasight
Schotte
schaep
roodhart
ravens
Popunie
muller dordrecht
nobel
mo-events
mtmaritiem
mo
mib
Meuva BV
Mathomar
Lengkeek_Lang
kont
krabbeplaat
Ken_Logo_Zw
interfilter
hoofdwacht
HonkyTonk
hogenbirk
Genuine
gsm
GemeenteBrielle
excess
enigma
delta
CreditcardAanvragen_Logo_Zw_Diap
krant

Sponsor worden?

Vraag hier meer info aan over sponsoring Brielle Blues