Welkom nieuwe sponsor Van der Panne Steigerbouw


Een goede voorbereiding is het halve werk. Om er zeker van te zijn dat onze opdrachtgever de juiste oplossing heeft, worden wij graag betrokken in een vroeg stadium van het proces.
In deze fase wordt de specialistische kennis van Van der Panne Steigerbouw optimaal benut. Van der Panne Steigerbouw ondersteund haar klanten bij de keuze van een veilige en efficiënte oplossing en denkt mee in onder andere budgettering en planning. Van der Panne Steigerbouw werkt deze plannen uit in 2d of 3d en verzorgen een compleet plan van aanpak met bijbehorende risico analyses.

Steigerbouw

Wij monteren en demonteren een veilige werkplek of ondersteuningen.
Steigerbouw is mensenwerk. Wij zijn binnen de branche (VSB) een voortrekker op het gebied van opleidingen. Alle monteurs beschikken over de benodigde standaard diploma’s en certificaten. Daarnaast hebben wij een grote groep monteurs met aanvullende trainingen die nodig zijn voor het werken in bijvoorbeeld de offshore en windindustrie.
Wij hebben een breed assortiment van eigen steigermaterialen en systemen waarmee wij voor iedere vraag een passende technische oplossing kunnen leveren.

Rope access

Steigerbouw is niet altijd de beste oplossing daarom bieden wij ook rope access aan. Deze werkzaamheden worden door ons gecoördineerd en uitgevoerd onder de regels van IRATA (Industrial Rope Access Trade Association).
Afhankelijk van de gevraagde werkzaamheden kunnen wij gespecialiseerd en gecertificeerde monteurs inzetten. Specialismen zijn onder andere, las-en slijpwerk, schilderwerk, NDT.
Door de bundeling van steigerbouw en rope access zijn wij in staat om voor elke vraag een passende oplossing te verzorgen.

Plaats een reactie

Spamcontrole (los de som op) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SPONSOREN

Atlas-1
DIXI pdf-1
debruin
Mobile
image
VanderPanne
Van der Panne
Leeuwen
Lengkeek_Lang
jansma
Matrans_stapellogo
Zalm_Fletcher
Fletcher Hotels
Havenmeester
pod
Vlierodam
roodhart
Fonds1818
conspiro
cable
BrielseBVereniging
bogeys
asskantoorhoek
bastionx
xtra
x10sion
vervolg
sponsorlogos_basis
spack
smaeck
Print
seasight
Schotte
schaep
roodhart
ravens
Popunie
muller dordrecht
nobel
mo-events
mtmaritiem
mo
mib
Meuva BV
Mathomar
Lengkeek_Lang
kont
krabbeplaat
Ken_Logo_Zw
interfilter
hoofdwacht
HonkyTonk
hogenbirk
Genuine
gsm
GemeenteBrielle
excess
enigma
delta
CreditcardAanvragen_Logo_Zw_Diap
krant

Sponsor worden?

Vraag hier meer info aan over sponsoring Brielle Blues