Word Vriend van Brielle Blues

Vrienden van Brielle Blues

“Als Briellenaar en liefhebber van de Blues wil ik mijn betrokkenheid bij het festival tonen in woord en daad. Daarom ben ik al jarenlang lid van de Vrienden van Brielle Blues. Brielle Blues een festival met heerlijke muziek in een geweldige ambiance genieten met vrienden en vriendinnen op de laatste zondag van juli.” (Bluezy Gijs, Brielle 2017)

Waarom Vriend worden?

Het organiseren van een gratis evenement door een vrijwilligersorganisatie vraagt brede financiële ondersteuning van gemeente, bedrijfsleven, middenstand en….vrienden.

Vrienden van Brielle Blues maken het verschil.

De stichting Brielse Bluesdag organiseert elk jaar een geweldig festival Brielle Blues. Dit festival biedt naast de bekende Nederlandse bluesbands, regionale bands en talentvolle nieuwkomers een professioneel podium voor een groot publiek. Wij zijn op zoek naar vrienden, die ons financieel willen ondersteunen. Met deze ondersteuning kunnen wij onze doelstelling realiseren en elk jaar zorg dragen voor een fantastische laatste zondag van juli.

De Stichting Brielse Bluesdag draagt zijn Vrienden een warm hart toe.

Ondersteun ons festival en wordt vriend van Brielle Blues voor € 100,-.

Voor die bijdrage ben je mede verantwoordelijk voor een geweldige Bluesdag in Brielle. Laat je de laatste zondag van juli met het speciale ‘just a friend’ shirt zien dat je Brielle Blues een warm hart toe draagt en verder: Toegang tot 2 extra bluesavonden met een drankje, een hapje en muziek (Winterblues in februari waar de 1e band van het komende festival gepresenteerd wordt, de preview in juni met de presentatie van het programma en authentieke akoestische blues). Uitgebreide info via de mail over de bands die optreden, voorafgaande aan het festival;

Onze bankgegevens zijn:
Stichting Brielse Bluesdag
NL80 RABO 0365433020

 

SPONSOREN

CreditcardAanvragen_Logo_Zw
Popunie
Meuva
GemeenteBrielle
Mathomar
krabbeplaat
BrielseBVereniging
Schotte
mo-events
muller
spack
xtra
x10sion
vervolg
thcbrielle
smaeck
seasight
ravens
schaep
nobel
mtmaritiem
mo
mib
krinsen
krant
krabbeplaat
kont
interfilter
honky
hoofdwacht
hogenbirk
excess
enigma
delta
conspiro
cable
bogeys
belangenver
bastionx
asskantoorhoek
krant
spack
schaep
LogoGenuine.www
conspiro

Sponsor worden?

Vraag hier meer info aan over sponsoring Brielle Blues